Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Η πλατεία ήταν γεμάτη....

Γιώργος Πολίτης
.... και η βραδιά υπέροχη . Η παρουσία της νεολαίας κυριάρχησε στο χώρο δίνοντας ζωντάνια και παλμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Χρυσοβεργίου. Δυο οι εκδηλώσεις τα τελευταία χρόνια το καλοκαίρι στο χωριό .Η μια του πολιτιστικού συλλόγου με έμφαση στην παράδοση που γίνετε στις 26 Ιουλίου στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής και η άλλη στο δεύτερο δεκαπενθήμερο  του Αυγούστου με έντεχνο και λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.
Και φέτος ο Γιώργος Πολίτης και η μουσική του παρέα, ενισχυμένη με τον Εφράιμ Χαραλαμπίδη από το Αιτωλικό και τον Ανέστη Σωτηριάδη ,Χρυσοβεργιώτης από τη μάννα του , πρόσφεραν μια υπέροχη μουσική βραδιά
Ανέστης ΣωτηριάδηςΤο πρόγραμμα άνοιξε ο Γιώργος Πολίτης ,ερμηνεύοντας μπαλάντες τόσο δικές του όσο και των Ιωαννίδη Μάλαμα,Αλεξίου και από ξένες των chris isak,mazy star, radiohead... κ.λ.π κλείνοντας με το   όλα σε θυμίζουν απλά κι αγαπημένα...αφιερωμένο στην αδικοχαμένη από την επάρατη νόσο μάννα του ,σκορπίζοντας συγκίνηση  και εισπράττοντας το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.
Μαρία Κωστάρελου
Εφράιμ Χαραλαμίιδη
Για λίγο όμως.... το ταλέντο,η φωνή και η σκηνική παρουσία του Ανέστη, φρόντισε για την εναλλαγή των συναισθημάτων. Τη σκυτάλη ανέλαβε ο Εφράιμ Χαραλαμπίδης .Καλλίφωνος και άνετος με το κοινό,έβαλε το δικό του χρώμα στην εκδήλωση ,για να συνεχίσει η Μαρία Κωσταρέλου ξεσηκώνοντας τον κόσμο
Μπράβο στα παιδιά της ομάδας που έδωσαν βήμα στα νέα ταλέντα του τόπου μας.Απέδειξαν πως μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά και ας μην είναι πολυδιαφημισμένες φίρμες που έρχονται για μια ώρα να τα πάρουν και φύγουν Μπράβο στους μουσικούς Τον Σωκράτη Θεοδώρου, μεγάλος δεξιοτέχνης στο μπουζούκι .Τον Πάνο  Χειμώνα από το διπλανό χωριό ,τα Κλεισορέμματα, με τα πλήκτρα του, δευτεροετής φοιτητής μουσικολογίας ο Πάνος, στη Θεσσαλονίκη .Τον ντράμερ  Δημήτρη Καραγιώργο, πέρασε και αυτός από το μουσικό γυμνάσιο Αγρινίου,Τον Αποστόλη το Μπλίκα ,τον μπασίστα του σχήματος και αυτός τελειώνει φέτος το Μουσικό σχολείο . Όλοι τους διαμάντια .
Δείτε περισότερες φωτογραφίες ...